Sponsorer

 

Sponsormuligheder
Bliv sponsor, hvis du vil have ekstra synlighed på messen.

Kontakt Projektleder Mette Aarup, hvis du ønsker at høre mere om sponsormuligheder for Møde & Eventdagen 2022 på maa@kursuslex.dk for at høre mere.

Attendwise

Attendwise er et softwarefirma, som står bag eventplatformen ConferenceCommunicator. Til Møde & Eventdagen vil platformen anvendes til håndtering af registreringer, check-in & check-out scanning og onsite print af navneskilte.

På appen kan udstillerne samle deres leads, og besøgende kan danne personligt program og besøgsliste. Altså anvender arrangører, deltagere og udstillere samme system. De tilbyder også matchmaking værktøj og processtyringsværktøj.

Læs mere om Attendwise

 

Vikingbus

VIKINGBUS er et landsdækkende busselskab – en fusion mellem 17 kendte danske operatører med en masse historie og stærke værdier.  Det er et 100% danskejet busselskab, der leverer buskørsel i hele Danmark fra deres baser i alle dele af landet. VIKINGBUS har et stort udvalg af turistbusser og minibusser i alle størrelser, med fokus på høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om Vikingbus

Slow Forest Coffee

Slow Forest Coffee vil på Møde & Eventdagen, tilbyde god og bæredygtig kaffe og te for udstillere og gæster. Slow Forest Coffee er kaffen, der gør en reel forskel for mikro-farmerne, for skovene og biodiversiteten.

Slows mikro-farmerne dyrker kaffen i de laotiske skove, hvor kaffen gror naturligt under forhold, der gavner både kvalitet, klima og levevilkår. De bevarer og genplanter skovene og leverer kaffe i baristakvalitet direkte til virksomheder, der ønsker at vende deres kaffeforbrug.

Læs mere om Slow Forest Coffee

 

The Company Show 

The Company Show med Anders Mundelin er med på scenen igen som årets konferencier, og I kan glæde jer til en fantastisk oplevelse.

Årtiers leg med en mikrofon i hånden, kombineret med en karriere som kreatør, har skabt hans unikke evne til at være på og servere vigtige budskaber. Dette med professionalisme, charme og humor - altid tilpasset hver enkelt situation og publikum.

- Selv de bedste intentioner, de bedste nyheder - eller for den sags skyld de værste - når ikke modtagerne uden en perfektioneret formidling. Og det er, hvad du får med The Company Show. Knivskarpt - tilpasset målgruppen og lige i øjet!

Læs mere om The Company Show

Nordthy

Nordthy er et familie firma fra Thy, med rødder helt tilbage til 1966. De bestræber sig på at tilbyde deres kunder, et bredt udvalg af alt det bedste, inden for deres kategorier.

Nordthy har hver dag fokus på at udvikle nye produkter af høj kvalitet, til skarpe forbrugervenlige priser. Nordthy er i dag Danmarks største importør af kiks og kager, konfekture, nødder og snacks.

Mangler du en ting til kaffen, eller snacks til kontoret, så har Nordthy noget til enhver smag.

Du kan møde Nordthy på Møde & Eventdagen, når de uddeler smagsprøver på deres mange lækre produkter i kaffeloungen.

Læs mere om Nordthy

 

 

Samarbejdspartnere