Sponsorer

Attendwise

Attendwise er et softwarefirma, som står bag eventplatformen ConferenceCommunicator. Til Optimeet Messen Aarhus vil platformen anvendes til håndtering af gæstetilmeldinger, og messe app til både gæster og udstillere.

På appen kan udstillerne indsamle deres leads, og besøgende kan danne et personligt program og besøgsliste, samt booke møder med udstillerne. Altså anvender arrangører, deltagere og udstillere samme system. De tilbyder også matchmaking værktøj og processtyringsværktøj.

Læs mere om Attendwise

 

Frellsen

Frellsen kaffe er en familie drevet virksomhed, der gennem virksomhedens 125 år har perfektioneret deres kaffe- og chokoladeopskrifter.

De fører et stort udvalg af egenproducerede kvalitetsprodukter inden for kaffe, te og chokolade. Kaffen udvælger og importerer de selv, hvorefter de blander, rister og maler bønnerne på deres moderne risteri i Roskilde. Chokoladen fremstilles uden konserveringsmidler, ud fra stolte håndværksmæssige traditioner og de bedst tilgængelige råvarer.

Deres kaffeløsninger kan tilpasses på en lang række områder, også når det omhandler søde sager til kaffen.

Frellsen kaffe glæder sig til at uddele smagsprøver på deres kaffe og chokolade under messen. Kom og oplev hvad en god kop kaffe kan gøre for et godt arrangement.

Læs mere om Frellsen

 

Samarbejdspartner

Sponsormuligheder

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at blive sponsor på Optimeet Messen Aarhus 2023 på udstiller@optimeet.dk