Tilmelding

Optimeet Messen Aarhus er en inspirationsmesse for dig, der arbejder med planlægning, indkøb og afvikling af møder, konferencer og events.

Du får inspiration, input og tilbud til dine professionelle arrangementer, netværk med andre der også arbejder med arrangementer og værdifulde kontakter til nye leverandører med hjem.

 

Tilmelding for dig der planlægger møder, konferencer og events

Din deltagelse forudsætter, at du planlægger/afholder eksterne møder, konferencer og andre events. Vi screener alle tilmeldinger løbende, og du modtager først en bekræftelse når din tilmelding er godkendt. Som noget nyt kan du i år booke møder på forhånd med udstillerne. Mødebookingen åbner senere på året.

OBS: Messen er åben i tidsrummet Kl. 09.00 - 16.00

Tilmelding for branchens studerende

Optimeet inviterer hvert år branchens studerende forbi messen. Din deltagelse forudsætter, at du er i gang med en brancherelevant uddannelse. Der er begrænset antal billetter til studerende, og du modtager først en bekræftelse når din tilmelding er godkendt.

OBS: Messen er åben i tidsrummet Kl. 14.00 - 16.00

Tilmelding for leverandører fra hotel-, møde- og eventbranchen

Vi har et begrænset antal leverandørbilletter og screener alle tilmeldinger løbende. Du modtager først en bekræftelse, såfremt din tilmelding kan godkendes. Din tilmelding vil blive behandlet, med henblik på jeres deltagelse som udstiller i 2024.
Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at markedsføre eller sælge egne produkter/services som gæst på messen overfor udstillerne eller gæsterne.
Ej heller at deltage med henblik på netværk og samarbejde.

OBS: Messen er åben i tidsrummet Kl. 14.00 - 16.00